Ona Moianès

Arrenca el darrer dia del Festival de Titelles del Moianès

Arrenca el darrer dia del Festival de Titelles del Moianès

Monistrol de Calders és l’última parada de la quarta edició del Festival de Titelles del Moianès. Un esdeveniment que va començar el passat 27 d’agost i finalitza avui 7 de setembre. La programació ha inclòs 15 espectacles, a més d’un preludi que es va fer al juliol, on s’ha mostrat una àmplia diversitat de tècniques titellaires adreçades a tots els públics. 

Com avançàvem, avui finalitza el festival amb la representació de “Rondalles del Món” a les 7 del vespre a la Plaça de l’Esglèsia de Monistrol, a càrrec de la companyia Binixiflat Teatre. A 2/4 de 10 clourà el festival la Companyia Jordi Beltran amb els seus “Poemes Visuals”. Un espectacle amb música en viu que ha sigut reconegut internacionalment i que es podrà viure a la Plaça de l’Escorxador. En cas de pluja, la representació es faria al Pavelló Municipal. 

Així doncs, el Festival ha acabat fent parada als pobles de Calders, Castellcir, Sant Quirze Safaja, Castellterçol i Monistrol de Calders. La iniciativa que sorgeix de l’Espai Animacions de Calders (Rocamora Teatre) ha comptat amb el suport financer de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Moianès, i també amb la col·laboració dels propis municipis. Un certamen que ha aplegat visitants de més enllà de la comarca, el que suposa complir un dels principals objectius dels organitzadors.

Related Posts