Ona Moianès

L’Estany millora les connexions d’autobús amb Vic i Manresa

L’Estany millora les connexions d’autobús amb Vic i Manresa

A partir de dilluns que ve, 14 de setembre, s’amplia la distància de la línia de bus que feia el trajecte Vic – Castellterçol per arribar fins a l’Estany. Així ho ha anunciat el Departament de Territori i Sostenibilitat amb la col·laboració del Consell Comarcal del Moianès. També s’han afegit dues expedicions per sentit en la franja del matí per millorar la cobertura horària.

El motiu és l’important increment de demanda que la línia de transport públic ha experimentat el darrer any. La línia, operada per Transports Castellà – Grup Sagalés, modifica la primera sortida que surt de Vic a les 5.55h del matí per fer-ho a les 5.25h i poder arribar, d’aquesta manera, fins a l’Estany. Així els habitants del municipi del Moianès podran agafar el bus a les 6:12h i arribar amb bus a l’estació de Vic a les 7.30h, temps suficient per arribar a la Universitat abans de les 8h del matí. Aquest canvi també permet als habitants de l’Estany fer un transbord a Moià per ser a l’Estació d’Autobusos de Manresa a les 7.30h i poder accedir abans de les 8h als Centres Sanitaris. 

Per la tarda, es perllonga el recorregut de l’expedició que surt de Vic a 2/4 de 7 per arribar a l’Estany una hora més tard. Aquest bus també permet fer transbord a Moià per poder ser a Manresa a 2/4 de 9 del vespre.  

Related Posts