Ona Moianès

Santa Maria d’Oló reclama que el CAP es reobri amb normalitat

Santa Maria d’Oló reclama que el CAP es reobri amb normalitat

El consultori està inoperatiu des del març, quan es va decidir tancar-lo a l’inici de la pandèmia per qüestions de seguretat i organització de recursos. Aquest fet obliga els habitants a desplaçar-se als centres sanitaris dels pobles veïns, com per exemple el Centre d’Avinyó o al CAP d’Artés.  Per aquesta raó ha sorgit una iniciativa a “change.org” que demana recuperar el servei de dispensari de manera immediata. Santi Montsech, impulsor de la campanya, explica que s’han començat a moure per necessitat. 

L’objectiu de la campanya és que el Departament de Salut de la Generalitat garanteixi una atenció òptima, adequada i de proximitat a la població d’Oló. Segons Santi Montsech, la situació s’agreuja si es té en compte que molta gent té dificultats per desplaçar-se. Un altre punt que no satisfà als habitants d’Oló és el servei telefònic del CAP d’Artés, el centre que els és més proper. 

Amb tot plegat, Santa Maria d’Oló reclama un servei essencial com és l’atenció primària i que es reprengui l’activitat al consultori el més aviat possible. 

Related Posts