Ona Moianès

Pau Riba serà a Monistrol de Calders en el Dia de la Ratafia

Pau Riba serà a Monistrol de Calders en el Dia de la Ratafia

La cultura i la festa segueixen a l’ordre del dia a la població del Moianès. Monistrol de Calders va haver de suspendre la seva Festa Major a finals de juliol, però tirarà endavant l’edició d’enguany de la festa dedicada a la ratafia el proper dissabte 12 de setembre. 

El polifacètic artista i cantautor Pau Riba, de 72 anys, farà un concert per tancar la jornada a les 10 de la nit. La diada dedicada al licor català començarà a 2/4 de 10 del matí de dissabte amb una sortida matinal. La caminada servirà per conèixer algunes de les herbes necessàries per l’elaboració de la ratafia. Seguidament, a 2/4 de 12 del migdia, es farà una exposició d’herbes organitzada pel Casal l’Espiga de Monistrol. Per la tarda, a 2/4 de 7 es celebrarà una taula rodona d’elaboradors de ratafia locals amb el grup de consum La Meuca com a promotors. A les 9 del vespre, abans del concert de Pau Riba, es farà una taula de formatges i llonganissa de proximitat. 

També de 10 del matí a la 1 del migdia i a partir de les 5 de la tarda hi haurà una paradeta de manualitats destinada a la marató de TV3. I per la tarda, coincidint amb la taula rodona i el tast d’embutits hi haurà tast de ratafies a la barra. La totalitat dels actes es duran a terme a la Plaça de l’Escorxador. 

Related Posts