Ona Moianès

Troben en bon estat de salut el nen desaparegut a Sant Quirze Safaja

Troben en bon estat de salut el nen desaparegut a Sant Quirze Safaja

Els equips d’emergències dels Bombers van trobar ahir diumenge a la tarda el nen de 12 anys desaparegut a la localitat del Moianès. En concret, va ser una unitat canina que va localitzar l’adolescent sa i estalvi, tot i que una mica espantat per la situació segons han pogut confirmar els Bombers de la Generalitat. 

El menor va sortir divendres a la nit de casa seva amb una motxilla i unes galetes per menjar però no va tornar al domicili. L’operatiu de recerca es va posar en marxa diumenge al migdia, amb un centre de comandament situat a la masia de Serracarbassa, en plena serra de Barnils i al nord del terme municipal. Pels voltants de tres quarts de tres de la tarda, els Bombers van trobar la motxilla del noi, però en canvi cap rastre d’ell. Van caler dues hores més de recerca per trobar el menor.

Per l’operatiu de rescat van destinar-s’hi 16 dotacions terrestres dels Bombers, un helicòpter del cos, dues unitats canines, patrulles dels Mossos i efectius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). 

Related Posts