Ona Moianès

Continuen les millores del transport públic al Moianès

Continuen les millores del transport públic al Moianès

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat que amplia la freqüència i el recorregut de la línia de bus que uneix Moià i Castellterçol amb Manresa durant els caps de setmana i festius. 

En concret, els dissabtes s’afegirà una nova expedició entre Manresa i Castellterçol, i també s’ajustaran els horaris per tal de millorar la cobertura horària del servei. D’aquesta manera, els dissabtes hi haurà quatre trajectes d’anada i quatre de tornada. En paral·lel, l’autobús que surt de Manresa a 2/4 de 6 d la tarda i que, fins ara, acabava el seu recorregut a Artés, arribarà fins a les poblacions moianeses de Calders i Monistrol de Calders. 

Pel que fa als diumenges i festius, també s’afegiran noves expedicions entre la capital del Bages i Castellterçol. En aquest cas, però, la freqüència serà de tres anades i tres tornades. D’aquestes millores també es beneficiaran els municipis de Calders, amb una oferta de cinc anades i cinc tornades, i Monistrol de Calders, amb dues anades i dues tornades. 

Tal i com vam explicar dimarts aquí, a La Central d’Ona Bages, els canvis en el transport públic també permetran millorar la connectivitat de Santa Maria d’Oló amb Manresa, incloent una nova parada que fins ara no existia.

Les noves mesures es faran efectives a partir del proper dissabte 19 de setembre. 

Related Posts