Ona Moianès

Presenten gairebé 50 activitats diferents per ampliar la formació al Moianès

Presenten gairebé 50 activitats diferents per ampliar la formació al Moianès

El Consell Comarcal del Moianès ha presentat gairebé 50 cursos i tallers diferents pensats per formar persones de la comarca en situació d’atur o professionals amb ganes d’ampliar coneixements. 

L’entitat ha preparat, conjuntament amb el Consorci del Moianès i la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya, un catàleg amb propostes de tot tipus que es duran a terme durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. 

Els cursos s’han dividit per apartats segons quines siguin les necessitats de cada participant. Principalment trobem tallers i activitats per a gent que necessiti trobar feina, com el taller de Linkedin, la preparació d’oposicions a l’administració pública o el taller d’ús de telèfons mòbils per la recerca de feina. També podem trobar cursos de preparació per les proves d’accés a cicles formatius de grau mig o superior. De la mateixa manera, la campanya compta amb activitats de formació professionalitzadora com el curs d’auxiliar de la llar, formació per la detecció de l’assetjament escolar o el curs de director d’activitats de lleure. En paral·lel, trobem classes de català i informàtica, així com també formació per a empreses i activitats que duu a terme l’Oficina Jove del Moianès. 

Per poder participar en algunes de les accions formatives és imprescindible realitzar una preinscripció i una entrevista de procés de selecció amb un tècnic del Consorci. A més, les places són limitades i es valorarà pertànyer al col·lectiu al qual s’adreça cada activitat.

Related Posts