Ona Moianès

Santa Maria d’Oló aposta per no oblidar la història amb l’obra “El silenci dels telers”

Santa Maria d’Oló aposta per no oblidar la història amb l’obra “El silenci dels telers”

A partir del text basat en el llibre homònim d’Assumpta Montellà, l’obra recull fragments del dia a dia del fet de ser dona treballadora en una colònia tèxtil. Amb aquesta premissa, les dues actrius que protagonitzen l’obra, Maria Casellas i Andrea Portella, mostren les veus d’aquestes dones que van ser motor de la indústria catalana durant el segle XX i que van fer créixer el patrimoni que actualment tenim a les comarques d’interior, com són les colònies industrials. L’obra, dirigida per Ferran Utzet, ens ajuda a reviure una època i el singular univers que es va viure en aquestes colònies tèxtils a través de petites històries.

La representació a Santa Maria d’Oló està programada per aquest diumenge, 27 de setembre, a les 6 de la tarda a l’espai Hemalosa. El preu és de 12 euros si es compra per internet o 15 si s’obté a taquilla. Si s’exhaureixen les entrades hi ha programada una segona sessió que es faria a 2/4 de 9.

Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides a tots els espais, on es reduirà al 50% el seu aforament i on, de moment, serà obligatori l’ús de la mascareta durant les funcions.

Related Posts