Ona Moianès

Alguns pobles del Moianès surten a protestar contra la inhabilitació de Torra

Alguns pobles del Moianès surten a protestar contra la inhabilitació de Torra

Van ser els propis Ajuntaments o partits polítics de la comarca que van fer d’altaveu a través de les xarxes socials per convocar els seus habitants a concentrar-se. 

Seguint les directrius de l’Assemblea i Òmnium, les mostres de suport al president es van fer ahir a les 7 de la tarda amb les corresponents mesures de seguretat i de distància. 

Com a exemple tenim la trentena de persones que es van desplaçar fins a l’Ajuntament de Santa Maria d’Oló per mostrar el rebuig a la sentència del Tribunal Suprem. Una decisió que l’equip de govern va qualificar d’ “injusta”. Posteriorment, es va llegir un manifest. 

El poble de Collsuspina, per la seva banda, es va concentrar a la Plaça Major. Allà van mostrar el rebuig a una sentència que han qualificat de “vergonya”. 

Els habitants de Moià van sortir a la Plaça de l’Ajuntament a les 7 de la tarda esperonats per l’ANC de Moià-L’Estany i els partits Junts Moianès i Ara Moià. Més de mig centenar de persones van clamar per la defensa de les institucions i el president inhabilitat Quim Torra. 

Related Posts