Ona Moianès

El Consell Comarcal del Moianès obté el “Segell Infoparticipa”

El Consell Comarcal del Moianès obté el “Segell Infoparticipa”

Ho fa amb el tercer millor resultat d’entre els organismes comarcals guardonats. Amb una puntuació del 89%, el Consell Comarcal del Moianès és un dels 6 consells que ha rebut aquesta distinció. En total han estat premiades 122 administracions catalanes, entre les quals també trobem 113 ajuntaments i 3 diputacions. 

El “Segell Infoparticipa” és un reconeixement a la tasca de transparència de les pàgines webs de l’administració pública local, que es basa en els indicadors que recull el Mapa Infoparticipa. Aquest és un rànquing elaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Enguany s’ha celebrat la setena edició a la sala d’actes del Rectorat del Campus de l’Autònoma. L’acte es va celebrar el passat 21 de setembre i va comptar amb les intervencions, entre d’altres, de Margarita Arboix, rectora de la Universitat; Armand Balsebre, director del Grup de recerca de Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència; i Bernat Solé, conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya. 

El premi corresponent al Consell Comarcal del Moianès el va recollir Oriol Batlló, alcalde de Collsuspina i Cap de Comunicació de l’administració comarcal. Batlló es va mostrar “satisfet i amb ganes de seguir treballant per la transparència”. 

Related Posts