Ona Moianès

Moià crea un servei d’escolta i acompanyament després de les denúncies d’assetjament sexual a l’Institut Moianès

Moià crea un servei d’escolta i acompanyament després de les denúncies d’assetjament sexual a l’Institut Moianès

Aquesta ha sigut la resposta de l’Ajuntament de Moià per fer front a l’escàndol que la setmana passada va esquitxar el centre educatiu de la capital. L’equip de govern, amb la col·laboració del Departament d’Educació, ha posat en marxa un servei per oferir suport a l’alumnat que hagi viscut alguna conducta inadequada per part d’algun membre del professorat. 

Aquesta atenció externa es durà a terme amb una professional especialitzada a l’Espai Jove La Pólvora de Moià. En horari de 4 a 7 de la tarda, el servei d’escolta estarà disponible dimarts i dijous d’aquesta setmana i la següent. En el cas que un alumne necessiti una atenció més individualitzada, el servei permet assignar d’altres hores enviant un missatge privat a través d’Instagram a @ajmoia i @espaijovepolvora. 

D’altra banda, des del compte d’Instagram “Per aquí no passem”, que va destapar els casos d’assetjament a l’institut, i l’organització juvenil “Arran”, han organitzat una concentració per avui a 2/4 de 8 del matí davant l’Institut Moianès. L’objectiu és protestar contra la complicitat que, segons els organitzadors, té el centre davant d’actituds masclistes per part del professorat. 

Related Posts