Ona Moianès

Moià engega una campanya per combatre el “bullying”

Moià engega una campanya per combatre el “bullying”

D’aquesta manera, s’inicia la tercera fase del servei “Activa’t” que ha de servir per implementar un pla d’intervenció contra l’assetjament escolar. 

“Activa’t” és un servei d’atenció i orientació dirigit a aquelles persones que es volen assessorar professionalment sobre possibles casos d’assetjament entre iguals. La campanya està promoguda per l’Ajuntament de Moià i compta amb tallers de prevenció i formació als centres educatius del municipi. El servei engloba tant a l’alumnat com a les famílies i al propi professorat, però també als entrenadors i monitors de les diverses entitats municipals. 

En la tercera fase d’aquesta campanya de sensibilització es seguiran fent treballs de prevenció, detecció i intervenció de possibles casos. Tanmateix, es farà un treball conjunt amb professionals de Salut, Joventut, Educació, Serveis Socials o Mossos d’Esquadra, i s’adequaran protocols d’actuació en cada cas. A banda de diversos tallers i xerrades, cada centre educatiu crearà una comissió d’assetjament entre iguals. 
Amb aquesta eina, l’Ajuntament assegura que més de 500 alumnes de Moià ja han fet algun dels tallers. Per a més informació, el servei compta amb el telèfon 677 516 336 o el correu electrònic activat@moia.cat.

Related Posts