Ona Moianès

Calders aprova un Pla amb 30 accions pels propers tres anys

Calders aprova un Pla amb 30 accions pels propers tres anys

L’Ajuntament ha considerat oportú la redacció d’aquest full de ruta per establir, de forma planificada, les actuacions que es volen dur a terme al poble fins el 2023. Amb el Pla d’Acció Municipal, que és consultable a través del web calders.cat, els habitants poden comprovar les inversions que l’equip de govern ha triat com a prioritàries.

Algunes de les 30 inversions que podem trobar al document són les millores d’alguns carrers, millores a la piscina i la zona esportiva de La Guàrdia, la reforma de l’edifici de l’Ajuntament i el CAP o la construcció d’una depuradora. A cada projecte podem trobar l’any en que s’executarà, l’àmbit al qual pertany, el cost total de l’obra i qui s’encarrega d’aquesta despesa. Val a dir que el Pla d’Acció està obert a noves incorporacions no previstes o, també, a modificacions. 

Finalment, el document contempla els objectius de l’Agenda 2030 fent una revisió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Les Nacions Unides impulsen aquest projecte on es marquen 17 fites per contribuir a una reforma del món local, tot dedicant esforços en qüestions socials, ambientals, econòmiques i de governs transparents. 

Related Posts