Ona Moianès

La nova temporada de “El foraster” s’estrena avui visitant l’Estany

La nova temporada de “El foraster” s’estrena avui visitant l’Estany

Quim Masferrer torna a la carretera aquesta tardor i farà parada al Moianès. De fet, el programa torna avui dilluns a les 10 del vespre a la graella de TV3. El poble triat per estrenar la setena temporada és l’Estany, el municipi més elevat de la comarca i que compta amb 393 habitants. Segons ha anunciat la Televisió de Catalunya, Quim Masferrer viurà en primera persona una festa major diferent. Tot i això, el programa es va haver de gravar en dues ocasions. Una a principis de setembre, coincidint amb la festa grossa de l’Estany i l’altra quinze dies més tard. Segons ha explicat l’alcalde, Salvador Tresserra, les gravacions del primer dia no servien. 

Avui dilluns sortirem de dubtes. El que segur que sortiran seran els carrers i els llocs més emblemàtics de l’Estany, com el local social “Cine” on es va gravar el monòleg. També podrem veure alguns dels habitants amb els que Quim Masferrer va intercanviar algunes paraules. Un d’ells, possiblement, serà el mateix alcalde. 

En aquesta nova temporada marcada pel coronavirus, “El foraster” finalitzarà amb un programa especial gravat durant el confinament dels mesos de març, abril i maig. Des de casa seva, en Quim es posarà en contacte amb algunes de les persones que ha conegut a les últimes temporades, per saber com van passar el confinament i com va afectar la situació als seus pobles.

Related Posts