Ona Moianès

L’art urbà arriba a Castellterçol amb un curs subvencionat sobre la tècnica del graffiti

L’art urbà arriba a Castellterçol amb un curs subvencionat sobre la tècnica del graffiti

Castellterçol rep una donació de l’obra social “La Caixa” per finançar un projecte de formació en la tècnica del graffiti dirigit als joves del municipi. 

El passat 24 de novembre, el regidor de Via Pública i la regidora de Benestar Social de la població moianesa van rebre aquest ajut que s’emmarca dins el projecte “Descobrim nous horitzons”. Una iniciativa que finança el programa d’Obra social de “La Caixa”. 

La subvenció consta de 2.200 euros i està dirigida a una activitat de lleure pensada pels joves que estan interessats en aquest art urbà i volen aprofundir en la tècnica del graffiti. Aquesta és, segons l’equip de govern, una disciplina artística que evoluciona de forma imparable a escala mundial i de la qual Castellterçol no vol quedar-se enrere.

La previsió és que el curs arrenqui el proper mes de desembre. Hi hauran places limitades però aquest no tindrà cap cost pels seus participants. Totes les persones interessades es poden informar o fer la inscripció al Punt Jove “El Kastell”, un espai de reunió dirigit a joves d’entre 12 i 18 anys del mateix poble, així com també de Granera, Castellcir i Sant Quirze Safaja.

Related Posts