Ona Moianès

27 persones han perdut la feina durant el mes de novembre al Moianès

27 persones han perdut la feina durant el mes de novembre al Moianès

Això significa un augment de l’atur del 3,89% respecte el mes d’octubre.

El nombre d’aturats a la comarca segueix pujant i arriba ja a les 667 persones. Un increment més accentuat que a l’octubre quan l’augment va ser de només l’1,74%. 

Moià, la capital, és la població que més persones suma a la llista d’aturats, amb un total de 8 i ja en són 321 en total. La segueix Monistrol de Calders, amb 6 persones que han perdut la feina durant el mes de novembre. De fet, aquesta població moianesa és la que registra una taxa d’atur més elevada juntament amb el poble de Granera. 

També destaquen els 4 nous aturats a Santa Maria d’Oló, el que suposa un augment del 17,4% respecte el mes anterior. Tant Calders com Castellterçol sumen al novembre, respectivament, 3 persones més sense feina.

La nota positiva la trobem a Collsuspina, l’únic poble del Moianès que redueix el seu nombre d’aturats amb 2 persones menys.

Al conjunt de Catalunya, l’atur es manté. Actualment hi ha 484.748 persones sense feina, una xifra que representa un increment del 0,04%.

Des del Departament de Treball, el director general de Relacions Laborals Enric Vinaixa destaca que aquest mes, l’atur s’ha estabilitzat.

D’altra banda, els ERTO repunten i tanquen el mes de novembre amb 38.945 expedients que afecten a un total de 196.359 catalans. La majoria, un 60%, formen part del sector de la restauració i l’hostaleria.

Related Posts