Ona Moianès

“Al teu aire”, el tradicional concurs de pintura ràpida de l’Estany arriba a la 49a edició adaptant-se a la pandèmia

“Al teu aire”, el tradicional concurs de pintura ràpida de l’Estany arriba a la 49a edició adaptant-se a la pandèmia

El concurs modifica el funcionament i l’entrega de les obres davant la situació excepcional de crisi sanitària. 

Unes mesures que l’Ajuntament ha anunciat per garantir el compliment en termes de seguretat i prevenció de contagis. S’assegura d’aquesta manera la celebració del certamen previst per aquest diumenge 6 de desembre.

Els canvis més significatius són el lliurament de les peces. Per fer-ho cal presentar l’obra fent dues fotografies amb una qualitat suficient per Whatsapp al número 670 040 142 de les 10h del matí del dia 6 fins les 2 de la tarda del dia 7 de desembre. La primera fotografia ha de contenir el quadre i l’etiqueta amb el codi del participant sense retocs digitals. La segona s’ha de poder veure l’obra sense signar al costat del seu autor. 

Per participar cal ser major d’edat i tenir correu electrònic i Whatsapp. La inscripció és gratuïta. L’artista podrà escollir lliurement la tècnica però només podrà presentar una obra en un suport de com a màxim 100×81 cm. El tema de la peça ha de ser obligatòriament el municipi de l’Estany amb tots els aspectes que li són propis, inclosos el nucli urbà i rodalies. Si ho necessita, l’artista pot buscar imatges del poble a les xarxes socials de “Viu l’Estany”. 

El jurat, format per membres del Cercle Artístic del Moianès i de l’equip de govern, emetrà el veredicte el proper 8 de desembre i repartirà un primer premi valorat en 600 euros, un segon de 450 i un tercer de 300.

Related Posts