Ona Moianès

Castellterçol crearà una ruta per descobrir els murals que s’han realitzat darrerament

Castellterçol crearà una ruta per descobrir els murals que s’han realitzat darrerament

Fa temps que diverses iniciatives promogudes per l’Ajuntament i entitats del poble han acabat creant un seguit de murals per diferents punts de la vila. De fet, aquests dies  s’està donant els últims retocs al mural situat a la fàbrica tèxtil ANLA dedicat a les dones del tèxtil. Albert Obrero, regidor de cultura de Castellterçol, dóna més detalls del projecte amb el que es vol potenciar i posar en valor aquestes obres artístiques.

Els murals són espais d’art que ocupen diversos indrets de Castellterçol. El primer està dedicat al polític Enric Prat de la Riba i presideix la sala de plens de l’Ajuntament. Un altre el trobem a la Façana de l’Espai Franch dedicat a l’artista Josep Franch-Clapers nascut a Castellterçol. Obrero explica l’origen d’alguns d’ells, com per exemple, el que hi ha al Bosquet de Can Sedó, a tocar de la ràdio municipal. 

A l’espera de nous murals programats pel 2021 i 2022, les obres s’inclourien dins la ruta “Pas a Pas”. Aquesta inclou un seguit de caminades vinculades a elements patrimonials amb l’objectiu de dinamitzar i donar a conèixer tant la història com els diferents espais de la població. 

Related Posts