Ona Moianès

En marxa el procés participatiu per definir els espais i usos del nou Institut-Escola Castellterçol

En marxa el procés participatiu per definir els espais i usos del nou Institut-Escola Castellterçol

La comunitat educativa té temps fins el 18 de gener per detallar-ne l’organització i distribució després de la reforma i l’ampliació de l’equipament.

El nou Institut-Escola de Castellterçol és un dels objectius prioritaris de l’actual equip de govern. Segons ha informat Imma Buxadera, subdirectora general de Construccions, Manteniments i Equipaments de la Generalitat, l’encàrrec del projecte executiu arquitectònic es durà a terme durant el primer trimestre de 2021. 

L’actual projecte, pel qual la Direcció General ha confirmat una aportació de més de 4 milions d’euros, preveu una reforma de l’edifici de 2.200 m2 i una ampliació de l’equipament de 920 m2 més. Això ha de permetre que la població disposi d’un centre educatiu adequat i amb l’objectiu de poder compartir espais oberts amb la resta d’habitants del municipi. 

Si tot avança segons el calendari previst, s’espera que a principis del segon trimestre de l’any vinent s’adjudiqui la redacció del projecte. Un tràmit que normalment suposa uns 6 mesos de treball. Finalment, caldrà licitar i adjudicar les obres per culminar el projecte amb el procés de construcció.

Related Posts