Ona Moianès

Monistrol de Calders obre un debat sobre els usos i els espais de Ca l’Espardenyer

Monistrol de Calders obre un debat sobre els usos i els espais de Ca l’Espardenyer

L’equip de govern encapçala un projecte pel qual la situació urbanística impedia la conservació però que, a hores d’ara, ja compta amb un procés de reforma de l’edifici. De fet, Ca l’Espardenyer és actualment un Bé Cultural d’Interès Local. Amb aquest procediment, l’Ajuntament vol que els habitants de Monistrol de Calders decideixin com s’utilitzen els espais a partir d’un procés d’informació i debat que tindrà lloc durant els mesos de desembre i gener.

Amb tot plegat, l’avantprojecte de la restauració de Ca l’Espardenyer ja és una realitat. Ara, el següent pas és recollir les propostes de la ciutadania amb l’objectiu de tirar endavant una primera fase de rehabilitació el mateix 2021.

El procés participatiu comptarà amb una exposició itinerant, dues enquestes, una revista informativa que ha d’arribar a totes les bústies del municipi, un acte de presentació el proper 27 de desembre amb la participació dels infants, tres debats complementaris i un acte de cloenda el 30 de gener, on s’exposaran les conclusions.

L’equip de govern ja treballa en aquesta tasca amb l’objectiu de que sigui un projecte que abarqui el major nombre de participació possible, contemplant també, la màxima diversitat i pluralitat en tots els sentits.

Related Posts