Ona Moianès

Es posen els primers fonaments del Sindicat d’Habitatge del Moianès

Es posen els primers fonaments del Sindicat d’Habitatge del Moianès

La presentació oficial es va fer ahir 16 de novembre a la plaça del CAP de Moià.

La crisi sanitària ha provocat una situació econòmica precària per molts sectors. Un dels més vulnerables són les famílies i joves amb dificultats tant per accedir a un habitatge com pel pagament del lloguer. Per aquesta raó, un col·lectiu de persones han posat el primer maó per construir un sindicat que doni resposta a la problemàtica que suposa tenir un sostre a la comarca del Moianès.

La benvinguda oficial es va fer ahir a les 6 de la tarda a la plaça que hi ha davant del Centre d’Atenció Primària de Moià. L’acte, al qual s’hi van aplegar unes quaranta persones, va començar amb la lectura d’un manifest de presentació per després passar a una taula rodona sobre sindicalisme i habitatge amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca del Bages, el Sindicat de Pobles de Vilamajor i el Sindicat de Barri del Poble Sec. Seguidament, es va donar el torn de paraula als assistents perquè poguessin fer preguntes. La presentació va acabar amb música perquè el públic intentés treure’s de sobre el fred que feia al carrer. 

Per contactar amb el Sindicat d’Habitatge del Moianès, la plataforma disposa d’un correu electrònic, concretament shmoianes@gmail.com, o també, es pot contactar amb el sindicat a través de les xarxes socials cercant el compte @shmoianes.

Related Posts