Ona Moianès

Moià completa els treballs de millora de l’entorn del Parc de Bombers

Moià completa els treballs de millora de l’entorn del Parc de Bombers

Les obres han finalitzat amb un nou enllumenat i l’asfaltat dels carrers colindants. 

L’Ajuntament de Moià dona per acabades les obres de la zona de l’entrada sud de la ciutat. Allà s’hi va construir fa més de 50 anys el Parc de Bombers, una instal·lació que fa uns mesos va gaudir d’una reforma integral convertint-lo en un equipament més ampli i modern. Amb el pas del temps, l’espai on s’ubica el Parc, que estava apartat de la zona urbanitzada, ha anat incorporant nous habitatges. Per això, segons l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras, calia fer un arranjament dels entorns.  

Aquesta primera intervenció continuarà durant els propers anys per seguir millorant els carrers de la zona, que també serveixen com a punt d’entrada al municipi quan es ve de Manresa. Guiteras ha explicat que l’any que ve es durà a terme un estudi per avaluar les possibilitats existents per adequar tota la zona.

La consecució de les obres a l’entorn del nou i reformat Parc de Bombers coincideix amb la visita que Miquel Sàmper, el Conseller d’Interior, farà demà divendres al matí. De fet, constituirà una visita inaugural amb el descobriment d’una placa commemorativa i la signatura del Conseller al llibre d’honor de l’Ajuntament de Moià.

Related Posts