Ona Moianès

Moià obre la porta al Nadal amb la Fira del Tió i el Mercat del Trasto

Moià obre la porta al Nadal amb la Fira del Tió i el Mercat del Trasto

Uns actes que enguany es traslladen al Parc Municipal degut a la situació de la covid19. 

Aquest diumenge 20 de desembre, durant tot el matí, se celebrarà la tradicional Fira del Tió, un espai dedicat a les entitats i activitats solidàries així com la presència de paradetes d’artesania, regals i productes nadalencs. Coincidint en espai i temps amb la Fira, tindrà lloc el novè Mercat del Trasto i una trobada de plaques de cava i col·leccionisme. A l’acte també hi assistirà el tió i els nens i nenes el podran fer cagar. Tot amenitzat amb música nadalenca a ritme de jazz amb la banda “Men in Swing Jazz Band”. A la resta de carrers, l’Espai Musical de Moià serà l’encarregat de portar la seva música per tota la vila.  

Val a dir que la situació pandèmica ha obligat a traslladar la Fira al Parc Municipal. Allà es podrà controlar millor l’aforament a l’entrada i també es disposarà de més espai per ubicar les parades i mantenir la distància social. 

D’altre banda, demà acaba el termini d’inscripcions al segon Concurs de Pessebres de Moià organitzat per l’Associació de Pessebristes.

Hi haurà dues categories: particulars i establiments. Es podran presentar tota mena de recreacions: tradicionals, de molsa i figures, familiars o moderns. El jurat valorarà components artístics com els detalls, la il·luminació i el treball realitzat per presentar els principals passatges del pessebre. 

Per participar s’ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça pessebristes.moia@gmail.com indicant nom i cognoms, edat, adreça, telèfon i correu electrònic. La inscripció és gratuïta.

Related Posts