Ona Moianès

La solidaritat arriba als establiments d’Oló de la mà dels “Amics de la Marató”

La solidaritat arriba als establiments d’Oló de la mà dels “Amics de la Marató”

Els establiments de Santa Maria d’Oló es sumen a les diverses iniciatives que els “Amics de la Marató” han preparat per col·laborar amb la gala benèfica de TV3.  

Enguany, l’entitat solidària d’Oló “Amics de la Marató” proposa col·laborar fent donacions a les guardioles instal·lades a diversos comerços del poble. La gent que ho vulgui pot fer el seu donatiu a la Perruqueria el Rínxol, a Cal Merxelino, al Quiosc, al Forn Pedrals, a la Merceria Emma, a la Farmàcia, al centre d’estètica Fit-fiu o al mateix Ajuntament. 

A més, aquest 2020 també es posen a la venda unes mascaretes dissenyades per l’empresa olonenca “Fulimask” a un preu de 6 euros. Es poden comprar a diversos establiments del poble o contactant amb la mateixa entitat a través d’un missatge de Whatsapp al 659 15 45 48. Els beneficis de la venda seran destinats íntegrament a la Marató de TV3. 

Per la seva banda, l’Ajuntament d’Oló reprèn una altra iniciativa solidària: la recollida de taps per l’Oliver. 

L’Oliver és un nen que pateix Síndrome de West. Aquesta és una enfermetat neuronal de pronòstic molt greu derivada de l’epil·lèpsia. Això comporta que l’Oliver tingui complicacions a nivell intel·lectual i psicomotriu. Des dels 5 mesos necesita fisioteràpia respiratòria, física i sensorial. 

Amb la recollida de taps es col·labora a pagar les teràpies i aparells ortopèdics que es necessiten per millorar la qualitat de vida de l’Oliver. Per més informació es pot consultar el perfil d’Instagram @ayudaparaoliver. 

Related Posts