Ona Moianès

El Conseller d’Interior visita Moià per inaugurar el renovat Parc de Bombers

El Conseller d’Interior visita Moià per inaugurar el renovat Parc de Bombers

L’acte d’inauguració es va fer el passat divendres al matí i va coincidir amb les obres de la nova instal·lació acabades, així com també la finalització dels treballs d’adequació de l’entorn. El nou Parc de Bombers de Moià dista molt de l’antic equipament construït a principis dels anys 70. L’actual és un projecte innovador i ecosostenible que es basa en la fusta com a material principal de construcció. Aquest projecte adaptat al territori és, segons el Conseller d’Interior, Miquel Sàmper, el camí a seguir.

A l’acte també hi van participar diverses personalitats de la capital del Moianès. Entre elles, l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras, qui també va agrair la tasca diària dels Bombers a la comarca.

La visita del Conseller d’Interior va coincidir amb l’anunci de noves restriccions per part de la Generalitat per mirar de frenar la Covid19.

Miquel Sàmper va valorar les noves mesures durant la inauguració del Parc de Bombers alertant que el nou dispositiu, que porta en marxa des del mateix divendres, és molt estricte.

Sàmper va voler remarcar que al govern “no els tremolarà el pols” per sancionar a aquelles persones que es saltin les limitacions de mobilitat durant les festes de Nadal. 

Finalment, el Conseller d’Interior va aprofitar la trobada a Moià per visitar l’Ajuntament de la vila i firmar el Llibre d’Honor.

Related Posts