Ona Moianès

Detectat un cas positiu de Covid d’una mestra de l’Escola Bressol l’Espurna de Castellterçol

Detectat un cas positiu de Covid d’una mestra de l’Escola Bressol l’Espurna de Castellterçol

El Departament de Salut ho ha notificat a la direcció del centre i a l’Ajuntament per activar els protocols corresponents.  

La direcció de l’Escola Bressol ha informat a les famílies per tal de procedir al confinament del centre. Malgrat tot, dilluns va ser l’últim dia lectiu abans de les vacances de Nadal i aquesta mesura no afectarà al funcionament de l’escola.

Per la seva part, el regidor d’Educació de Castellterçol, Albert Obrero, ha explicat que, en confirmarse el contagi el passat dimarts a la tarda, l’Ajuntament va activar els protocols establerts. Uns passos a seguir que ja estaven preparats amb antelació. En segon lloc, el Departament de Salut va comunicar a les famílies del centre que els nens i nenes han d’estar 10 dies aïllats. De fet, ahir a tots ells se’ls va fer una prova PCR per determinar si s’ha produït un brot. 

L’equip de govern ha recordat que tots els centres educatius de Castellterçol estan preparats per fer front a la pandèmia. També ha volgut agrair la feina conjunta que les escoles i l’Ajuntament han dut a terme per implantar totes les mesures de seguretat i protocols preventius per evitar contagis.

Related Posts