Ona Moianès

El Moianès disposarà d’una línia de bus directe cap a la Universitat Autònoma de Barcelona

El Moianès disposarà d’una línia de bus directe cap a la Universitat Autònoma de Barcelona

Els estudiants podran optar per tres freqüències diàries d’anada i tornada. 

Finalment, la crida feta fa uns mesos pel Jovent Republicà de la comarca, la branca juvenil d’Esquerra, ha rebut resposta. La Generalitat ha anunciat que els estudiants residents al Moianès que estudien a l’Autònoma tindran un servei de bus directe fins al campus. Una línia operada per l’empresa Sagalés que es posarà en funcionament a partir del moment que tornin les classes presencials. Val a dir que aquesta petició del Jovent Republicà va arribar a mans del Consell Comarcal, qui va traslladar-la a la Conselleria de Territori amb el compromís de valorar-la. 

D’aquesta manera, els alumnes disposaran, de dilluns a divendres, d’un total de sis expedicions diàries, tres d’anada i tres de tornada. El servei farà parada a Moià, com a punt de sortida, i passarà per Castellterçol, Sant Quirze Safaja, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui i, finalment, la Universitat Autònoma de Barcelona, on farà un recorregut amb diverses aturades a les diferents facultats. 

De Moià sortiran a les 7 del matí, a la 1:20 del migdia i per la tarda es consensuaran els horaris amb les hores d’entrada i sortida dels estudiants.

Related Posts