Ona Moianès

Les ventades afecten l’edifici del Consell Comarcal del Moianès

Les ventades afecten l’edifici del Consell Comarcal del Moianès

El temporal de vent i pluja ja remet. Tot i això, els bombers van fer, ahir diumenge, 10 assistències pel vent a les comarques de la Catalunya Central.

Al matí, a Moià es van poder observar els bombers a sobre de la teulada de l’edifici del Consell Comarcal del Moianès. Un habitatge situat al carrer Joies, número 13. Allà, el vent havia aixecat una claraboia que estava a punt de caure i s’ha hagut de retirar pel perill que suposava. La maniobra no ha estat fàcil ja que el carrer Joies és massa estret perquè passi el camió dels Bombers. Per aquesta raó, s’hi ha arribat amb una escala manual mentre que el vehicle s’ha estacionat al carrer Forn, paral·lel al lloc de l’actuació. 

A la comarca del Bages, també ahir al matí, els Bombers van haver de retirar un arbre caigut a la carretera, a l’alçada de Castellbell i el Vilar. A Manresa, al carrer Tarragona van fer el mateix amb una xapa metàl·lica que estava mig despenjada.

Finalment, ahir a la tarda, els Bombers van sanejar una façana a Sant Joan de Vilatorrada on hi havia una canalera que estava a punt de caure. 

Related Posts