Ona Moianès

Arriba un Carnestoltes diferent a Castellterçol i Sant Quirze Safaja

Arriba un Carnestoltes diferent a Castellterçol i Sant Quirze Safaja

La situació d’emergència sanitària obliga als pobles a plantejar-se si fer o no el Carnestoltes d’enguany. Tot i això, Castellterçol i Sant Quirze Safaja han anunciat activitats per celebrar una de les festes més sonades de l’any. 

Dissabte 13 de febrer serà el torn de Castellterçol. La població moianesa ha programat un espectacle musical a El Centru, la sala recreativa d’arts escèniques del municipi, a les sis de la tarda. 

El concert anirà a càrrec del grup musical juvenil El Gripau Blau, que oferirà una festa de música i colors amb el seu espectacle “Carnaval t’estimo!”. El show repassa amb una energia i bateria inesgotable les millors cançons de la Festa del Carnestoltes. L’entrada és gratuïta si vas disfressat però aquesta s’ha de reservar amb antelació a través del web de l’Ajuntament. 

Pel que fa a Sant Quirze Safaja, la Comissió de Festes ha apostat per organitzar un concurs de disfresses gastronòmica. I és que per participar s’ha de reservar taula a un restaurant de la població, ja sigui La Masia, El Revolt, el Càmping l’Illa o la Fonda Safaja, pel proper diumenge 14 de febrer. Els concursants s’han de fer una foto disfressats mentre dinen i enviar-la al número de telèfon 658 90 28 08. Hi haurà dos premis per cada restaurant, un primer valorat en 50 euros i el segon amb 30. Els resultats es donaran a conèixer el mateix diumenge en format online a dos quarts de set de la tarda.

Related Posts