Ona Moianès

Coneixem els candidats del Moianès: Montse Clapers (En Comú-Podem)

Coneixem els candidats del Moianès: Montse Clapers (En Comú-Podem)

En el cas d’En Comú-Podem tenim la Montse Clapers que va en la posició número 61. 

La Montse és de Moià de tota la vida. De jove ja li agradava fer excursions i estudiar la natura. Per aquesta raó es va decantar per estudiar biologia mentre agafava consciència en temes ecologistes. A l’acabar els estudis l’any 1987 va ser una de les membres impulsores del grup ecologista del Moianès “El Fanal” i va formar part de DEPANA, la Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural. Tot i això, el pas a la política el va fer l’any 2000 de la mà de Bet Font, qui va ser diputada d’Iniciativa per Catalunya (ICV) durant dues legislatures.   

Clapers porta més de 20 anys vinculada al partit que amb el temps ha anat transformant-se d’Iniciativa per Catalunya a En Comú-Podem. Ha intervingut de forma activa a la sectorial de medi ambient i durant anys ha assessorat a diversos càrrecs i militants sobre els espais naturals. Amb tot, actualment es troba a l’executiva del partit a la Catalunya Central i fa poc ha creat una associació de simpatitzants de Podem al Moianès. Val a dir, també, que la Montse treballa amb la seva germana en una consultoria ambiental ubicada a Moià. 

Pel que fa a les propostes del partit de cara a les eleccions són, segons Clapers, poder formar un govern d’esquerres que tingui en compte el medi ambient i temes com la transició ecològica i el canvi climàtic. Tot lligat a un desenvolupament econòmic i sostenible en zones com el Moianès.  

Finalment, els comuns no han fet cap acte de campanya a causa de la situació sanitària. Això sí, a través dels seus canals han anat oferint diverses xerrades en format online. 

Related Posts