Ona Moianès

Una cinquantena de persones protesten contra la repressió a Moià

Una cinquantena de persones protesten contra la repressió a Moià

Mig centenar de manifestants van sortir al carrer de la capital del Moianès per mostrar el rebuig a la repressió viscuda els últims dies. També per reivindicar la llibertat dels detinguts i la seva amnistia.  

Amb el lema “Davant la repressió, al Moianès ens mobilitzem” arrencava la manifestació des de la Plaça de les Quatre Barres el passat dissabte al vespre.

Segons els propis organitzadors, asseguren que “la mobilització és una forma de canalitzar col·lectivament la ràbia” i que “no hi tenen res a perdre”. Alhora, la concentració també va servir per demanar l’autodeterminació, pa, sostre, treball i papers per tothom i la dissolució dels antiavalots. 

La marxa va transcórrer sense cap incident remarcable pels diversos carrers de la capital. Els manifestants van anar des de la plaça fins als 4 semàfors. Allà es va fer un petit tall de trànsit per després continuar fins a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Finalment, la mobilització es va acabar amb una penjada de pancartes a la Plaça de Sant Sebastià, davant l’Ajuntament. 

Quatre patrulles dels Mossos van seguir la marxa dels manifestants mentre un testimoni va alertar de la presència de la BRIMO en una gasolinera de Moià. 

Related Posts