Ona Moianès

Oló estudia millorar el talús entre el carrer Vic  i el Josep Sauleda

Oló estudia millorar el talús entre el carrer Vic i el Josep Sauleda

De moment, només hi ha sobre la taula la proposta de les actuacions. 

L’estudi de millora l’ha dut a terme la Diputació de Barcelona i afectaria el nucli urbà de Santa Maria d’Oló. Aquesta és la zona que presenta deficiències per erosió entre les roques dures i les toves. L’estudi, que ha estat lliurat a l’Ajuntament, preveu la realització d’aquestes obres que tindrien un cost previst de poc més de 200.000 euros. 

El treball constaria de la creació d’un sistema de contenció dels materials que composen el talús, mitjançant un sistema tècnic que garanteixi l’estabilitat de la superfície i també minimitzi l’impacte visual, afavorint així la revegetació.

Aquest estudi forma part dels serveis que ofereix la Diputació de Barcelona, davant la demanda d’inversió dels ajuntaments en una infraestructura pública. D’aquesta manera, s’analitzen les propostes i la necessitat d’intervenció. L’organisme provincial també proposa diferents alternatives a partir d’una valoració tant en l’aspecte tècnic com també en l’econòmic. Amb tot, aquests estudis han de servir per facilitar als equips de governs locals la presa de decisions davant qualsevol actuació.

Related Posts