Ona Moianès

Alumnes de l’Escola Pia de Moià treballen en una campanya de donació de sang

Alumnes de l’Escola Pia de Moià treballen en una campanya de donació de sang

Els alumnes de 6è de l’Escola Pia de Moià han participat en un projecte educatiu que ha culminat amb la creació d’una campanya per donar sang el proper 21 de març.

La iniciativa, promoguda pel Banc de Sang i Teixits, és un projecte educatiu que té com a fi una utilitat social. D’aquesta manera, es combinen processos d’aprenentatge i servei a la comunitat com és la donació de sang. 

Els més grans de l’Escola Pia ja duen temps estudiant els components sanguinis o les diverses etapes de donació de la sang. A més d’aquesta formació mèdica i científica, també han elaborat una campanya de comunicació i han creat el cartell de la jornada amb l’eslògan “Sang pots donar i tres vides salvar”.

Amb tot, la donació de sang està programada a l’Espai Cultural Les Faixes de Moià pel proper diumenge 21 de març de 10 del matí a 2 de la tarda. Val a dir que la situació sanitària causada per la pandèmia de la covid no ha permès que la campanya es pogués realitzar a l’escola ni que es pogués desenvolupar l’última part del projecte que correspon al servei del dia de les donacions. 

Finalment, els alumnes han fet una crida perquè la gent del Moianès s’hi apunti. Per inscriure’s cal demanar cita prèvia a donarsang.gencat.cat.

Related Posts