Ona Moianès

L’alcalde de Calders parteix peres amb el PDeCAT i Junts a causa de la falta d’unitat

L’alcalde de Calders parteix peres amb el PDeCAT i Junts a causa de la falta d’unitat

Eduard Sánchez critica la separació del partit i exigeix que torni la unitat del sector convergent.

La renúncia al PDeCAT va venir abans de les últimes eleccions al Parlament quan Eduard Sànchez, l’alcalde de Calders, va anunciar que es donava de baixa amb una carta personal que va enviar a David Bonvehí. Tot i això, aquesta és una decisió que havia pres a principis desembre de l’any passat.

El principal motiu va ser el trencament del partit, fet que diu “el va decebre molt”. Sànchez creu que, ara més que mai, és necessària una candidatura unitària davant la repressió que pateix Catalunya. 

Aquesta decisió també va venir motivada al veure com el PDeCAT quedava relegat a l’espai de centredreta. De fet, l’alcalde de Calders ha reconegut que es considera socialdemòcrata i també diu sentir-se còmode en l’espai de centre ampli que li proporcionava l’antiga Convergència. Ara, però, no té problemes a presentar-se com a independent. 

A hores d’ara, la intenció de Sánchez és acabar el mandat a l’alcaldia de Calders. Si té el suport necessari, la seva idea és tornar-se a presentar a les properes eleccions municipals. Tot i això, pensa en jubilar-se de la política “més aviat que tard”. 

Eduard Sánchez ha confessat que una de les raons per tornar-se a presentar a alcalde són dos projectes que vol deixar per acabats. Tot i que són dos temes que estan força avançats, l’alcalde no ha volgut fer cap avançament en ferm. Segons sembla, però, podrien estar relacionats amb la construcció d’habitatge social pel jovent i el projecte d’un centre per la gent gran.

Escolta l’entrevista sencera a:

https://www.ivoox.com/entrevista-a-eduard-sanchez-12-03-2021-audios-mp3_rf_66723467_1.html

Related Posts