Ona Moianès

L’alcalde d’Oló valora el primer any de pandèmia

L’alcalde d’Oló valora el primer any de pandèmia

Xavier Baraut ha destacat que aquest primer any amb covid s’ha fet molt llarg.

En una entrevista a La Central d’Ona Bages, l’alcalde de Santa Maria d’Oló, Xavier Baraut, ha reconegut que no s’hauria imaginat mai viure una situació com la que ha provocat el coronavirus i, molt menys, haver-la de gestionar com alcalde. Tot i això, per ell els pitjors moments es van viure a l’inici, quan la situació generava por i incertesa.

Tot i això, Baraut afirma que des de l’Administració han de ser els primers optimistes i creu que amb l’arribada de la vacuna es pot començar a parlar de “la llum al final del túnel”. L’alcalde també ha destacat la resposta i la solidaritat de la gent del poble com el millor es pot treure d’aquesta situació. A més, per reduir l’impacte social que ha provocat el virus, destaca que Oló ha apostat per continuar programant cultura.

De fet, Baraut confessa que la gent ha rebut positivament el fet de seguir apostant per la cultura i continuar programant actes com la Festa Major. Com recalca, “amb les modificacions que calguin i sempre i quan es segueixin totes les mesures de seguretat i recomanacions sanitàries”. 

Finalment, l’alcalde de Santa Maria d’Oló ha indicat que tots els treballadors de l’escola i del centre de serveis ja estan vacunats però que aquest procés de vacunació el gestionen des del CAP. Amb tot, si ens fixem en les dades comarcals, el Moianès és una de les comarques amb més percentatge de vacunats per habitant de tot Catalunya. 

Related Posts