Ona Moianès

Comencen els preparatius de Sant Jordi a Castellterçol amb dos convidats d’honor

Comencen els preparatius de Sant Jordi a Castellterçol amb dos convidats d’honor

Després d’un Sant Jordi 2020 amb confinament domiciliari, la població de Moianès podrà celebrar aquest Diada amb personalitats de luxe. L’Espai de Lectura oferirà un acte amb Enric Casasses, darrer Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, i la filòloga Agnès Prats. Un esdeveniment que servirà per reivindicar la memòria de l’escriptor Eduard Girbal Jaume.

L’escriptor ha passat molts anys desapercebut i l’acte ha de servir per recuperar la seva obra gràcies a la tasca dels dos convidats i Edicions 1984. La iniciativa, batejada amb el nom de “Girbalada”, es centrarà en l’obra d’Eduard Girbal “La reencarnació de la Matèria i altres relats”. Es farà a partir de les 5h de la tarda als jardins de Cal Recader.

D’altra banda, del 17 al 25 d’abril, la Llibreria Yup’is celebrarà la setmana del llibre. Hi haurà més títols dels habituals i s’aplicarà un 10% de descompte en totes les compres. A més, si no plou, el proper divendres 23 d’abril es posarà una parada de llibres a l’exterior.

Finalment, l’Institut Escola Ramona Calvet també ha organitzat activitats. El proper dijous 22 d’abril, de 9 a 1h, l’alumnat farà una lectura de contes a l’exterior en espais com el Bosquet de Can Sedó, les Escoles Velles o a la plaça del Centre Espai Escènic. L’endemà, de 3 a 5h de la tarda, l’institut farà una sessió de contes al Bosquet de Can Sedó.

Related Posts