Ona Moianès

Monistrol de Calders recicla els contenidors actuals pel sistema “porta a porta”

Monistrol de Calders recicla els contenidors actuals pel sistema “porta a porta”

El 30 d’abril serà l’última vegada que els habitants de Monistrol de Calders vegin contenidors pels seus carrers. I és que aquest serà el dia que l’equip de govern ha anunciat la seva retirada. Si tot va segons el previst, l’1 de maig donarà el tret de sortida la recollida selectiva “porta a porta”. 

Amb tot, l’Ajuntament ja fa dies que ha iniciat el procés de transició. El passat 10 d’abril es va dur a terme una primera sessió informativa sobre el nou sistema de recollida que va comptar amb un públic nombrós. La xerrada es va fer al pavelló per la pluja i va comptar amb l’assessorament de l’empresa “GAIA Serveis Ambientals”. 

A més, fa només dos dies, el dimecres 14 d’abril, va arribar el nou camió adaptat per aquest tipus de recollida i es va iniciar el procés de selecció de personal per conduir-lo. 

Pel que fa a les sessions informatives, demà 17 d’abril continuen amb la segona jornada d’explicacions. Hi ha dos horaris programats: a les 12h del migdia i a les 7h de la tarda. Una convocatòria que també servirà perquè els habitants puguin recollir els contenidors individuals que cada casa haurà de tenir per dipositar-hi les seves deixalles.

Related Posts