Ona Moianès

Moià debat sobre ciberassetjament amb les famílies amb nens de 5è i 6è

Moià debat sobre ciberassetjament amb les famílies amb nens de 5è i 6è

Moià organitza una xerrada adreçada a famílies amb nens i nenes que estiguin cursant 5è i 6è de primària sobre l’ús de les pantalles i, concretament, el ciberassetjament entre iguals. 

La ponència sobre aquesta problemàtica està emmarcada dins la tercera fase del projecte del servei “Activa’t” per la implementació del pla d’intervenció contra l’assetjament escolar. Una campanya que promou la mateixa regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Moià des de 2019 i que articula la intervenció municipal pel que fa a la prevenció del bullying. La xerrada es durà a terme el proper dimecres 28 d’abril a les 7 de la tarda i anirà a càrrec d’Eines Serveis Socioeducatius. Es farà de forma telemàtica a través de la plataforma Zoom. 

Entre els temes que es tractaran es parlarà sobre la definició del concepte d’“assetjament entre iguals” i els tipus de ciberassetjament existents, així com també ajudar a detectar-los. A continuació, es posarà de relleu la gestió de les pantalles en família i els recursos i les eines existents per donar suport educatiu a les famílies. 

Com dèiem, aquesta xerrada està indicada per pares, mares o tutors d’alumnes que cursen el cicle superior de primària. Les inscripcions es poden fer enviant un correu electrònic a persones@moia.cat tot indicant el nom i cognoms del participant i l’edat dels seus fills o filles. 

Related Posts