Ona Moianès

La diada de Sant Jordi torna a prendre els carrers i places del Moianès

La diada de Sant Jordi torna a prendre els carrers i places del Moianès

La majoria de pobles faran actes per la diada i disposaran de parades de llibres i roses amb la seguretat i la distància necessària tal i com marca el pla del Procicat per Sant Jordi. 

A Moià, per exemple, hi haurà paradetes a la Plaça Major i davant de les llibreries i floristeries. A més, tots els alumnes de les diferents escoles faran una lectura de textos a l’aire lliure sota la campanya anomenada “Llegim al carrer”. Es mouran durant tot el matí entre la Plaça Francesc Sagrera, on hi ha la biblioteca, la plaça Sant Sebastià davant de l’Ajuntament, la plaça Can Rocafort, la plaça Major i el Parc Municipal. En aquest sentit, l’Espai Musical també ha preparat concerts de petit format en diverses places. A la tarda, es durà a terme una hora del conte especial amb l’espectacle “Sant Jordi al revés”, a càrrec de la companyia “La Minúscula”. Això serà a la zona del llac del parc a dos quarts de sis de la tarda. 
D’altra banda, Santa Maria d’Oló ha preparat dos actes per avui divendres. Un és la presentació d’una pintura terapèutica, un quadre anticovid dissenyat per Glòria Segalà. Serà al matí d’11h a 1h i a la tarda de 6h a 8h a l’Espai Hemalosa. Precisament a les 8h de la tarda, el mateix centre acollirà un concert del pianista Roger Illa.

Related Posts