Ona Moianès

S'temple Bar presenta el seu nou disc a la sala Stroika

S'temple Bar presenta el seu nou disc a la sala Stroika

NÚRIA PICAS RODOREDA- “Quan les guerres alçarem”. Aquest és el nou disc que els olonencs presentaran avui dissabte dia 20 de juny a la sala Stroika de Manresa. El concert començarà a les 12 de la nit, i l’entrada serà a gratuita, tot i això ja es poden adquirir entrades anticipades a cal Manel, l’Ítaca, Sibelius i Solans, a Manresa, ja que l’aforament és limitat.

El grup de Sta. Maria d’Oló, format per Joan Antonell, Joan Sentias, Daniel Sala, Albert Vilarmau, Laura Casals i Roger Puig, consolida el seus quatre anys d’existència amb la sortida ara d’aquest nou disc. Els 40 concerts fets durant aquest any posen de manifest el seu èxit creixent. I de fet en són testimonis sales com la Luz de gas o les populars Festes de gràcia.

Amb aquest nou disc, sorprenen amb la incorporació d’algunes novetats, entre elles un banjo i un violí que acaben “d’arrodonir un estil del tot genuí i cada cop millor definit”. Aquest concert, enceta una gira d’estiu que passarà per la Revetlla de Sant Joan a Cervera, la Festa Major de Manresa, la Fira alimentació de Monistrol de Calders, l’Activaterçol a Castellterçol, de nou passarà per les Festes de Gràcia, i l’Akellarre Festival a Cervera. Encara que a mesura que avanci l’estiu i haurà alguna acutalització o modificació del calendari.

Related Posts