Ona Moianès

El Moianès busca potenciar el turisme japonès

El Moianès busca potenciar el turisme japonès

 

  • Touroperadors japonesos van visitar la comarca del Moianès amb l’objectiu de conèixer el territori i poder-lo promocionar a l’exterior

 

NÚRIA PICAS RODOREDA- El passat mes de juny directors de la Xarxa d’Oficines a l’exterior (Benelux, Europa central, França, Itàlia, Països Nòrdics, Regne Unit i Irlanda, federació Rússia, Àsia-Pacífic, Xina i Nordamèrica i Sudamèrica), el Director General de l’Agència Catalana de Turisme i el Diputat delegat en Turisme de la Diputació de Barcelona van visitar el Moianès.

Arran d’aquest primera visita la delegació de Singapur de l’Agència Catalana de turisme de la Generalitat es va posar en contacte amb el Consorci del Moianès per organitzar una visita amb touroperadors japonesos a Catalunya i també al Moianès. Finalment, aquesta visita es va produir aquest passat diumenge 11 d’octubre, i hi van assistir sis agents japonesos, un representant de British Airways i representants de la delegació de Singapur. Tots ells van passar un parell de dies a Catalunya, i van destinar unes hores a la comarca del Moianès. La ruta per aquest territori, emmarcada en el projecte Ecomuseu del Moianès, va incloure una visita a l’Estany: La Casa de Cultura, el Monestir de l’Estany amb el claustre i l’església, i després una mostra de l’arquitectura preindustrial com són les Poues de la Ginebreda. A més es va oferir una degustació de productes del Moianès per introduir així la importància del sector agroalimentari en aquesta comarca.

Des del Consorci del Moianès s’espera que aquesta visita serveixi per dinamitzar el turisme japonès dins de la Comarca i que es puguin començar a rebre ven aviat els primers turistes.

Agents japonesos durant la visita al Moianès. Fotografia: Consorci del Moianès

Agents japonesos durant la visita al Moianès. Fotografia: Consorci del Moianès

 

Related Posts

Leave a Reply