Ona Moianès

Oló tanca la Festa Major d’hivern després d’un cap de setmana intens

Oló tanca la Festa Major d’hivern després d’un cap de setmana intens

 

· Les activitats al camp de futbol i l’actuació humorística d’en Peyu, plats forts

 

ALBERT VILANOVA FARRÉS – Després de més de 15 anys sense Festa Major a l’hivern, Santa Maria d’Oló ha tornat a celebrar aquesta festivitat, que coincideix amb Sant Sebastià, patró del poble. De fet, el dia del Sant, 20 de gener, es va fer la tradicional Missa Solemne, però la resta d’actes es van deixar pel cap de setmana per tal d’assegurar una major disponibilitat dels habitants del poble.

Així doncs, el dissabte al matí ja es van viure tot tipus d’activitats al camp de futbol, com ara un xutòmetre, bitlles catalanes, inflables… Que es van mantenir al camp durant tota la jornada. A més, durant el matí també van fer acte de presència al camp els Gegants i el Moviment Júnior amb un bon número de nens.

Després d’això es va dur a terme el dinar popular, que tenia com a menú un plat de fideuà, botifarra amb patates, postres, una varietat de beures i cafè, mentre encara es podien comprar les últimes participacions pel Cagaburros i la llumineta que oferia el Futbol Club Oló.

Va ser a les 3 de la tarda quan els burros ja van entrar al camp. El funcionament d’un Cagaburros ja és conegut per tothom, així que no es va necessitar gaire explicació prèvia. Curiosament, els primers burros no van tardar gaire a decidir qui guanyava els diversos premis, i precisament tots ho van fer pràcticament a la mateixa casella.

Més tard, a les 8 de la tarda, va arribar un acte molt esperat: l’actuació d’en Peyu, el conegut humorista. En aquesta obra, el Centre Recreatiu va quedar ben ple de gent que no va parar de riure. Finalment, el diumenge l’han protagonitzat el tradicional repic de campanes a les 12 del matí i l’han tancat aquesta tarda els DeParranda i el seu espectacle ‘Contes d’un Cove’, on una noia fa un viatge gràcies als consells del seu avi.

Related Posts

Leave a Reply