Ona Moianès

Èxit de participació de la 13ena Caminada nocturna d'Oló

Èxit de participació de la 13ena Caminada nocturna d'Oló

NÚRIA PICAS RODOREDA- Malgrat la calorosa nit d’ahir unes 225 persones van participar a la caminada nocturna, que aquest any celebra la seva tretzena edició, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Santa Maria d’Oló i el Centre Excursionista d’Oló.

El recorregut, d’uns 6’5 km aproximadament, tenia sortida i arribada a la Plaça Catalunya. De la Plaça Catalunya es va anar cap a dalt els col·legis passant pel carrer de Vic. D’allà es va seguir cap a cal Corbo, l’Auberch i el Perdols. Seguidament els participants es van enfilar cap a la popular capella de Sant Sebastià. Just a sota de la capella hi havia l’únic avituallament de tot el recorregut amb meló i aigua. Llavors es va anar cap a Cal Coll Tort i es va seguir cap al camp de fútbol, a Santa Eulàlia i cap a Cal Vilà. I finalment d’allà es va tornar al punt d’inici on els participants van poder sopar pa amb botifarra.  Tot el recorregut va estar ideat i marcat pel CEO.

La lluna es va fer pregar per sortir, i a la meitat del recorregut ja es van haver d’encendre els lots per poder il·luminar el camí. Aquest és un dels primers actes que organitza el nou equip de govern, que ha quedat molt satisfet amb l’alta participació. “Ens feia por una baixa participació ja que els geganters estaven de sortida de cap de setmana i molt jovent al Canet Rock. Tot i això finalment hem recomptat 181 adults, 44 nens i tota l’organització per això creiem que ha estat un gran èxit i la gent ha quedat molt contenta amb el recorregut” valora Núria Graells cap de Comunicació de l’Ajuntament.

 

 

Related Posts