Ona Moianès

Troben viu l’home perdut a l’Estany

Troben viu l’home perdut a l’Estany

ALBERT VILANOVA FARRÉS – Aquest migdia, els equips de recerca han trobat l’home de 72 anys que dimarts a les 10 de la nit va desaparèixer a L’Estany. L’alarma es va donar quan el veí del Moianès no va tonar a la residència de l’Estany després de sortir, com cada  vespre, a passejar pels entorns de la vila. Tot i que portava un GPS en les seves freqüents caminades, no disposava de cobertura en la seva zona i per això ha costat tant trobar-lo. En total, nou dotacions dels Bombers, sis dels Mossos, unitats canines, voluntaris de l’ADF-Querqus de la zona i un centenar de veïns del poble han participat en la recerca.

L’alcalde de l’Estany, Salvador Tresserra, ha explicat a Ona Moianès que “l’home es trobava a un punt molt inaccessible, a un torrent. S’havia fet una batuda a banda i banda perquè era molt difícil baixar, però finalment dues unitats canines hi han pogut accedir”. A més a més, la pluja d’aquesta matinada tampoc facilitava les tasques. Segons els Bombers de la Generalitat, l’estanyenc presentava símptomes d’hipotèrmia i una lesió a la cama que podria ser el genoll trencat.

L’any passat, el mateix home ja es va perdre després d’equivocar-se de direcció i anar en direcció a Santa Maria d’Oló enlloc de l’Estany. Aquest cop, però, el motiu ha sigut ben diferent. El veí de l’Estany va caure i no es podia moure. En aquest sentit, Tresserra diu que “la vegetació que hi ha en aquest punt li pot haver anat bé per passar menys fred”.

Related Posts

Leave a Reply