Ona Moianès

Oló tindrà un casal d’estiu 100% en anglès

Oló tindrà un casal d’estiu 100% en anglès

 

  • El projecte s’anomena ‘Summer Box’

 

English Box School, escola d’anglès instalada a Avinyó, ha programat un casal d’estiu del 27 de juny al 15 de juliol que serà completament en anglès. El projecte anirà dirigit a nens i joves de 4 a 15 anys que es dividiran en grups per edats, i l’horari serà de 9 a 13. En principi està obert a tothom, però les places són limitades.

Una de les particularitats d’aquest casal d’estiu en anglès serà l’eix temàtic sobr el qual girarà: pel·lícules i programes de televisió. Així doncs, les activitats aniran en aquesta línia per tal de desenvolupar i augmentar els coneixements de l’idioma en els nens.

El preu setmanal és de 53€, mentre que si s’hi apunten els nens per les 3 setmanes que dura el casal valdrà 155. A més, es farà un 5% de descompte als que s’hi inscriguin abans del 20 de maig i un altre 5% al segon germà inscrit. Per facilitar el fet d’inscriure’s en setmanes per separat enlloc d’haver de fer tot el curs, cada setmana anirà enfocada a un diferent aspecte concret dins la temàtica general.

L’inscripció es pot fer fins el 10 de juny telefònicament (660 674 152) o per correu electrònic (englishboxschool@gmail.com). En tot cas, però, el proper dijous 12 d’aquest mes a les 21:00,  es farà una xerrada informativa al ‘Centru’ de Santa Maria d’Oló.

Related Posts

Leave a Reply