Ona Moianès

El nou Club de Tennis Taula del Moianès buscarà suport a cada poble per poder incloure tota la comarca

El nou Club de Tennis Taula del Moianès buscarà suport a cada poble per poder incloure tota la comarca

ALBERT VILANOVA FARRÉS – El passat 29 de març, es va constituir de manera definitiva el Club de Tennis Taula del Moianès. Ara és el moment d’iniciar-se el gruix de feina que significa buscar gent, competicions i engegar tota la maquinària, però el club ja està funcionant com a tal i els papers estan en regla.

En aquest sentit, el seu president Josep Badó ha afirmat aquest matí a Ràdio 010 que en “principi el CTT del Moianès no serà federat, perquè ara mateix el nivell de joc no és prou alt i a més a més això representa uns elevats costos econòmics”, però sí que competirà en tornejos intercomarcals que no requereixen una quota important.

De fet, la idea és que el club s’estreni el mes de setembre en un torneig intercomarcal de veterans. Pel que fa a la presència de joves, aquest és un altre dels temes que encara està més verd. Sobre aquest aspecte, Badó ha dit que “es tracta d’engrescar els joves, no que juguem nosaltres”. Per aconseguir això, el que es farà és “anar a les escoles”, per apropar-hi l’esport i que “aprenguin a jugar a tennis taula” d’una manera més seriosa, pel que en principi “es comptarà amb un entrenador professional”.

Pel que fa als entrenaments, com que la comarca és dispersa cada poble tindrà el seu dia d’entrenament cada 15 dies (tenint en compte que hi participin els 10 pobles). Així doncs, per exemple, a Castellcir es farà els dijous, a Castellterçol els dimecres, a Sant Quirze els divendres, etc., mentre altres pobles com Santa Maria d’Oló encara han de rebre la presentació del Club i no tenen decidit quin dia s’hi entrenarà.

Related Posts

Leave a Reply