Ona Moianès

L’oposició de Monistrol de Calders presenta una moció de censura contra l’alcalde Vancells, de la CUP

L’oposició de Monistrol de Calders presenta una moció de censura contra l’alcalde Vancells, de la CUP

ALBERT VILANOVA FARRÉS – Els grups de CDC i MDI – ERC de Monistrol de Calders han presentat aquest matí una moció de censura a l’Ajuntament contra l’actual alcalde de la CUP, Ramon Vancells. Amb aquesta moció, l’oposició pretén convertir la convergent Sílvia Sánchez en la nova alcaldessa, mentre proposen el regidor de MDI – ERC Enric Vilatersana com a tinent alcalde del municipi.

Després de les passades eleccions municipals, la CUP va guanyar amb minoria (3 regidors), però CDC i MDI – ERC (amb 2 regidors cada un) no van ser capaços de posar-se d’acord i Ramon Vancells va convertir-se en l’alcalde del poble. Més d’un any després, però, els dos partits de l’oposició han decidit sumar els seus 4 regidors per optar a l’alcaldia.

Les causes que expliquen CDC i MDI – ERC són “la falta de suport del govern de la CUP, alguns incompliments dels acords de Ple de l’Ajuntament i la falta d’acord amb els regidors de l’oposició” que, segons ells, “han fet impossible la governabilitat del municipi”.

Per la seva banda, la reacció de la CUP no s’ha fet esperar. De fet, el mateix alcalde, Ramon Vancells, ha publicat un missatge a Facebook on hi recorda que el seu partit va quedar “a tocar de la majoria absoluta” i que entén que “aquest és un mecanisme per quan les coses van molt malament o n’ha passat alguna de grossa”.

Related Posts

Leave a Reply