Ona Moianès

Els Bombers donen per estabilitzat l’incendi de Sant Feliu Sasserra, que ha cremat unes 100 hectàrees

Els Bombers donen per estabilitzat l’incendi de Sant Feliu Sasserra, que ha cremat unes 100 hectàrees

ALBERT VILANOVA FARRÉS – Minuts abans de les 3 de la tarda, un incendi forestal ha començat a cremar a Sant Feliu Sasserra, en una zona propera a Santa Maria d’Oló.

De moment l’incendi segueix actiu, i els Bombers de la Generalitat ja s’hi han desplaçat a través d’unes 40 dotacions terrestres i 11 mitjans aeris, mentre els ADF de localitats com Oló, Prats de Lluçanès, Olost o Sant Bartomeu també s’han mobilitzat.

D’altra banda, els Bombers han demanat també als habitants de Sant Feliu Sasserra que es mantinguuessin confinats a casa, ja que el foc s’ha acostat a alguns domicilis, i de fet els Mossos han confinat masies properes al foc. A més a més, la carretera B-431 ha quedat tallada.

Pel que fa a les xifres del tros afectat, de moment les informacions indiquen que es tracta d’unes 100 hectàrees, de les quals la majoria en són superfície agrícola, segons els Agents Rurals. Els efectius desplaçats a la zona asseguren que les tasques d’extinció han evolucionat favorablement, en gran part, gràcies a un canvi en el vent.

Així es veia la columna de fum provocada per l’incendi des de diversos punts.

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply