Ona Moianès

La CUP obté el 80% dels vots en la consulta de Monistrol de Calders

La CUP obté el 80% dels vots en la consulta de Monistrol de Calders

 

  • La participació va ser del 32,6%

 

ALBERT VILANOVA FARRÉS – Dos mesos després de la moció que van presentar CiU i MDI – ERC contra el govern de la CUP a Monistrol de Calders, el municipi del Moianès va celebrar aquest diumenge una consulta popular organitzada per la pròpia CUP.

En una única mesa posada al carrer, la gent podia triar quina opció de govern preferia (CUP, PDC i MDI -ERC o ‘Altres’). Durant tota la jornada van passar per la mesa un total de 183 persones, de les quals 146 van votar la CUP (80%), 9 PDC – ERC (5%) i 23 ‘Altres’ (12,5%), mentre també hi van haver 5 vots en blanc.

La participació total, de 32,6% del cens de Monistrol, va estar ben valorada per part de la CUP, tot i que els altres ja havien anunciat que no formarien part de la consulta i la participació va baixar molt respecte les eleccions municipals. En aquella ocasió va passar per les urnes un 77% del cens i la CUP va obtenir-hi 47 vots més que a la consulta, encara que des del partit també es comptabilitzen es 23 votants de l’opció ‘Altres’ com a opositors de la coalició entre PDC i ERC.

Related Posts

Leave a Reply