Ona Moianès

Dionís Guiteras serà el nou president del Consell Comarcal del Moianès

Dionís Guiteras serà el nou president del Consell Comarcal del Moianès

NÚRIA PICAS RODOREDA- Així s’ha decidit en la reunió que van celebrar ahir al vespre  els membres de la secció comarcal ERC-Moianès. El càrrec però seria de moment nomès pel primer mig any. Passat aquest temps hi haurà un nou nomenament d’un altre president, tot i que encara no hi cap candidat. Els membres de la federació han considerat que Guiteras era el millor “candidat per posar el Consell Comarcal del Moianès en marxa”.  La reunió també ha servit per la constitució de l’executiva comarcal del partit i per fer el nomenament de càrrecs. Per aquesta banda, serà Eloi Oller, regidor de Collsuspina, qui presidirà la federació comarcal.

Dionís Guiteras prendrà posessió del càrrec de president del primer Consell Comarcal del Moianès aquest proper dilluns al migdia, moment en que es celebrarà el ple de constitució. A aquest càrrec, Guiteras hi haurà de sumar la vice-presidència de la Diputaió de Barcelona i l’alcaldia de Moià.

El plenari, de 19 membres, comptarà amb la majoria absoluta d’ERC, que va ser la força més votada a les eleccions del 24 de maig, i que conseqüentment tindrà 10 membre. CIU n’obté 6, 2 el PSC i un pel grup independent Castell en Positiu.  Guiteras cordinarà un govern que agruparà totes les forces polítiques representades al plenari.

Related Posts